Raymond Beurre Blanc
Raymond Beurre Blanc może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami sosu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 1G białka, oraz 35 g tłuszczu. Mieszanka wina, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Raymond Blanc jako cassoulet, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szalotkę, białe wino i sok z cytryny w niereaktywnym rondlu na dużym ogniu i zmniejsz do 2 łyżek stołowych.
Dodać krem do redukcji. Gdy pęcherzyki cieczy, zmniejszyć ciepło do niskiego.
Dodać masło, jedną kostkę na raz, ubijając najpierw na ciepło, a następnie z ognia. Kontynuuj ubijanie masła do redukcji, aż mieszanina zostanie całkowicie zemulgowana i osiągnie bogatą konsystencję sosu. Doprawić solą i białym pieprzem. Beurre blanc przechowywać w termosie, aż będzie gotowy do podania.