Raw Berry Vegan Cheezcake to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 262 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz migdały, banany, nerkowce, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Go Dairy Free ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Wegański Krem Z Jagodami Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i procesie za pomocą S-blade. Wciśnij około 1 łyżki stołowej do wkładek do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Umieść wszystkie składniki w robocie kuchennym i zmiksuj za pomocą ostrza S, aż będą gładkie i gęste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Wlać na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Umieść 1/2 szklanki daktyli i 2 szklanki truskawek w maszynce i zmiksuj z S-blade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Patyczki Do Maczania Precli
Daktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Zalać 1/2 sernika. Powtórzyć z jagodami i zalać drugą 1/2.Ustaw w zamrażarce na godzinę lub dłużej, podawaj mrożone.