Ravioli ze słodkich ziemniaków z cytrynowo-szałwiowym brązowym masłem
Ravioli ze słodkich ziemniaków z cytrynowo-szałwiowym brązowym masłem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, mielonego cynamonu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zapiekanka ze słodkich ziemniaków z masłem i szałwią, Słodkie ziemniaczane Gnocchi z brązowym masłem i szałwią, oraz Makaron ze słodkich ziemniaków z sosem maślanym z szałwii.
Instrukcje
Przebić ziemniaki kilka razy widelcem; umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 40 minut lub do miękkości. Super. Obrać ziemniaki; zacieru.
Połącz ziemniaki, ser, 1/4 łyżeczki soli, cynamon i gałkę muszkatołową w małej misce.
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżką 1 łyżki mieszanki ziemniaków do środka każdego owijki.
Wyszczotkuj krawędzie ciasta z białkiem jajka; przynieś 2 przeciwległe rogi do środka. Naciśnij krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami wonton, nadzieniem ziemniaczanym i białkiem jajka.
Doprowadzić 6 quarts wody do wrzenia.
Dodaj 8 ravioli; gotować 2 protokół lub do czasu zakończenia.
Usuń ravioli z patelni za pomocą łyżki szczelinowej. Lekko płaszcz gotowane wontons z gotowania sprayu; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi ravioli.
Roztopić masło na małej patelni na dużym ogniu.
Dodać posiekaną szałwię na patelnię; gotować 1 minutę lub aż masło jest lekko rumiane. Wymieszaj pozostałą 1/4 łyżeczki soli, soku i pieprzu.
Mieszanka masła mżawka nad ravioli.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.