Ravioli z sosem Herbed Walnut
Przepis Ravioli z Herbed sosem orzechowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 677 kalorii, 20g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ząbki czosnku, Wino i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli Z Fontinanem I Sosem Orzechowym Przepis, Ravioli z nadzieniem Herbed Ricotta, oraz Wonton Walnut Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, lub zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać orzechy włoskie; smażyć na złoty kolor, o 2 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj wino. Dusić, aż lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Dodać natkę pietruszki i rozmaryn. Dusić 1 minuta.
Dodaj ravioli i wrzucić do herbu z sosem. Doprawić solą i pieprzem; podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti rezerwowy Poggio Reale z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.