Ravioli z kozim serem z papryką i brązowym masłem
Przepis kozi ser Ravioli z papryką i brązowym masłem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz ocet winny, mąkę kukurydzianą, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli Z Kozim Serem Z Papryką I Brązowym Masłem, Quinoan I Kozi Ser Faszerowane Papryka, oraz Ser Kozi Nadziewany Mini Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie papryki Char nad płomieniem gazowym lub w brojlerze, aż poczerniały ze wszystkich stron.
Umieścić w papierowej torbie; zamknąć i odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut. Paprykę obrać i posiekać.
Rozgrzać olej w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i pomidory i gotować, aż cebula zacznie brązowieć, o 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować, aż warzywa są bardzo miękkie i cebula jest brązowy, mieszając często, o 15 protokół.
Dodać pokrojoną paprykę i ocet. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Lekko posypać obramowane blachy do pieczenia z mąki kukurydzianej.
Wymieszać 8 uncji koziego sera, 1/3 szklanki parmezanu, a następnie 2 składniki w średniej misce. Ułóż 6 owijek wonton na powierzchni roboczej.
Umieść 1 łyżkę serowego nadzienia na środku każdego opakowania. Opuszkami palców zwilż brzegi owijek wodą. Złóż wszystkie 4 rogi, aby spotkać się w centrum, tworząc kształt piramidy; szczelnie uszczelnij wszystkie 4 krawędzie. Szczypta do uszczelnienia.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Masło gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu, o 4 protokół.
Gotować ravioli w garnku delikatnie wrzącej osolonej wody do miękkości, o 4 protokół.
Przelej ravioli na patelnię z rumianym masłem. Wrzucić na średnim ogniu.
W międzyczasie przepłukać mieszankę papryki; podzielić na 6 talerzy. Używając łyżki szczelinowej, wierzch papryki na każdym talerzu z 3 ravioli.
Skropić pozostałym rumianym masłem.
Posypać parmezanem, prażonymi orzeszkami piniowymi, oliwkami i szczypiorkiem.
* Suszone w solance czarne oliwki; dostępne w niektórych supermarketach oraz w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach włoskich.