Ravioli z indyka i squasha z brązowym masłem żurawinowym
Indyk Scallopini i Squash Ravioli z żurawinowym brązowym masłem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 119 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet balsamiczny, bułkę tartą panko, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Dyni I Mascarpone Ravioli Z Brązowym Masłem Orzechowym, Przegrzebki cielęce z brązowym masłem i kaparami, oraz Ravioli Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 4 ćwiartki lekko osolonej wody do wrzenia w dużym garnku.
Między dwoma arkuszami folii, Funt kawałki piersi indyka do nawet 1/4-cala grubości młotkiem mięsnym. Jeśli nie masz młotka do mięsa, tył patelni będzie działał dobrze. Możesz to zrobić dzień wcześniej i zostawić je przechowywane w plastikowej folii, złożone na siebie. Można również poprosić dobrego rzeźnika do cięcia i Funt indyka dla ciebie.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu. Lekko posmarować kawałki indyka mąką i odkleić nadmiar; zanurzyć w ubitych jajkach, a następnie zanurzyć w bułce tartej. Gdy olej jest gorący i bulgotanie, dodać kawałki indyka. Nie tłocz patelni.
Niech brązowy 2-3 minuty, a następnie włączyć gotować drugą stronę, kolejne 30 sekund do 1 minuty. Indyk gotuje się bardzo szybko i wysycha, jeśli jest rozgotowany. Po zakończeniu wyjąć na blachę do pieczenia lub talerz i ogrzać. Nie myj patelni saute!
Aby zrobić sos, dodać masło do saute patelni i umieścić na średnim ogniu. W tym samym czasie Wrzuć ravioli do wrzącej wody. Kiedy masło zaczyna się jasnobrązowo, dodaj świeżą szałwię. Mieszaj przez kilka sekund, następnie dodaj żurawinę i podsmaż, aż Skórki zaczną pękać.
Dodaj melasę, ocet balsamiczny i bulion, skrobając dno patelni, aby odebrać cały smak indyka. Gotować na wolnym ogniu, aż żurawina będzie miękka i sos pokryje tył łyżki, około 12-15 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Pamiętaj, aby skosztować sosu do przyprawiania, zanim wylejesz go na indyka!
Przetestuj ravioli na doneness w około 3 minuty-szczypta krawędzie ciasta; powinno być miękkie.
Drenaż. Ułóż 1/4 ravioli na osobę na gorących talerzach i ułóż kawałek indyka na ravioli. SOS łyżka nad nimi.