Ravioli z homara z sosem śmietanowym z krabów
Ravioli z homara z sosem z kremu krabowego jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, masło, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli z homara z brązowym masłem w sosie pomidorowym, Czarno-białe ravioli z homara w sosie śmietanowym z owoców morza, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ravioli homara: w dużej patelni saute, dodać masło i stopić.
Dodać czosnek i szalotki i saute aż złoty kolor.
Dodaj homara, Krab, i szczypiorek i saute 2 do 3 protokół.
Dodaj koniak i zmniejsz na 2 minuty.
Wyjąć z ognia i schłodzić przez 30 minut, aż do temperatury pokojowej. Pokroić mieszaninę homara na małe kawałki. W dużej misce, połączyć mieszaninę homara i ricotta i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Ułóż pierwszy kawałek ciasta makaronowego na stole i umieść 1/4-uncji kopce farszu 2 cale od siebie. Za pomocą pędzla do ciasta, posmaruj białka wokół każdego kawałka farszu, sprawiając, że ciasto jest wilgotne, a nie mokre. Weź drugą część i przykryj dolną część farszem. Naciśnij wokół każdego ravioli uważając, aby nie wycisnąć farszu. Używając okrągłego obcinacza do ravioli, pokrój każdą rundę ravioli i połóż na patelni z blachy posypanej kaszą manną. Delikatnie umieścić ravioli we wrzącej wodzie i gotować przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Do sosu: za pomocą 12-calowej patelni saute na średnim ogniu, dodać masło, szalotki, i saute aż szalotki są przezroczyste.
Dodać mięso krabowe i saute przez około 2 do 3 protokół.
Wyjmij patelnię saute z palnika i dodaj koniak, a następnie umieść patelnię z powrotem na ogniu, aby ugotować alkohol. (Proszę uważać: koniak stworzy duży płomień.) Gdy płomień się zatrzyma, dodaj sos pomidorowy i śmietanę z solą i gotuj, aż zmniejszy się w połowie i stanie się kremowy.
Dodać gotowane ravioli do sosu i niech gotować razem przez około 1 minutę przed podaniem.
Dodaj wszystkie składniki do dużej miski do mieszania, aż wszystkie składniki zostaną wymieszane.
Umieść mieszaninę na blacie i ugniataj, aż Tekstura będzie gładka i dobrze wymieszana. Oddzielić ciasto makaronowe na 2 równe kawałki i odłożyć jeden kawałek na bok. Mąka pierwszy kawałek, tylko tyle, aby zapobiec przyklejaniu i rozwałkować wałkiem do ciasta do około 1 / 8th-cala grubości. Powtórz procedurę, aby drugi kawałek był tak blisko kształtu, jak pierwszy.