Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto

Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto
Ravioli z groszkiem przystawki, groch pędy, i miętowy groch strzelać Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 817 kalorii, 39g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $19.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka ravioli z serem, oliwa z oliwek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Groszek Miętowy, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku.

Instrukcje

1
Wir czosnek w robocie kuchennym do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać ser i wirować aż starty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Dodaj 2 szklanki pędy grochu, mięty i oleju; pulsować aż grubo pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Zeskrobać do małej miski i naciśnij plastikową folię przeciwko pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Gotuj ravioli zgodnie z zaleceniami opakowania, dodając groszek snap w ciągu ostatnich 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
RavioliRavioli
6
Drenaż; powrót do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Pesto ubić, następnie delikatnie wrzucić trzy czwarte z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj pozostałe pędy grochu i delikatnie wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
9
Podawać natychmiast, z pozostałym pesto, jeśli chcesz (lub zapisać go na kanapkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
* Znajdź na rynkach rolników lub rynkach azjatyckich.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn