Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto

Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto
Ravioli z groszkiem przystawki, groch pędy, i miętowy groch strzelać Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 817 kalorii, 39g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $19.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka ravioli z serem, oliwa z oliwek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Groszek Miętowy, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku.

Instrukcje

1
Wir czosnek w robocie kuchennym do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać ser i wirować aż starty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Dodaj 2 szklanki pędy grochu, mięty i oleju; pulsować aż grubo pured.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
MiętaMięta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Zeskrobać do małej miski i naciśnij plastikową folię przeciwko pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Gotuj ravioli zgodnie z zaleceniami opakowania, dodając groszek snap w ciągu ostatnich 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
RavioliRavioli
6
Drenaż; powrót do garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Pesto ubić, następnie delikatnie wrzucić trzy czwarte z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodaj pozostałe pędy grochu i delikatnie wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
9
Podawać natychmiast, z pozostałym pesto, jeśli chcesz (lub zapisać go na kanapkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
10
* Znajdź na rynkach rolników lub rynkach azjatyckich.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn