Ravioli z groszkiem przystawki, pędy grochu, i miętowy groch strzelać Pesto
Ravioli z groszkiem przystawki, groch pędy, i miętowy groch strzelać Pesto może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 817 kalorii, 39g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $19.29 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka ravioli z serem, oliwa z oliwek, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Groszek Miętowy, oraz Sałatka Z Zimnego Groszku.
Instrukcje
Wir czosnek w robocie kuchennym do mielenia.
Dodać ser i wirować aż starty.
Dodaj 2 szklanki pędy grochu, mięty i oleju; pulsować aż grubo pured.
Zeskrobać do małej miski i naciśnij plastikową folię przeciwko pesto.
Gotuj ravioli zgodnie z zaleceniami opakowania, dodając groszek snap w ciągu ostatnich 2 minut.
Drenaż; powrót do garnka.
Pesto ubić, następnie delikatnie wrzucić trzy czwarte z makaronem.
Dodaj pozostałe pędy grochu i delikatnie wrzuć.
Podawać natychmiast, z pozostałym pesto, jeśli chcesz (lub zapisać go na kanapkę).
* Znajdź na rynkach rolników lub rynkach azjatyckich.