Ravioli z dzikich grzybów Cyn

Ravioli z dzikich grzybów Cyn
Ravioli z dzikich grzybów Cyn może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 662 kalorie, 26g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, pieczarki, pieczarki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niebieloną mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kawa Truskawkowa jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ravioli Z Dzikich Grzybów, Ravioli z dzikich grzybów w bulionie z borowikami, oraz Ricotta-Taleggio Ravioli z sosem z dzikich grzybów.

Instrukcje

1
NADZIENIE.Roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Do roztopionego masła dodać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Dodać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Niech grzyby się pocą, aż uwolnią swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodaj pieprz, sól i cebulę / czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodaj 1/8 szklanki bulionu wołowego i niech mieszaniny zmniejszyć.Po zmniejszeniu, zdjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
7
Dodać sery do blendera/robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Do sera dodać schłodzoną mieszankę grzybową.Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Dodaj więcej bulionu, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
10
Wyjąć mieszaninę do miski wymieszać w 1/2 szklanki mieszanych grzybów.Odstawić.Ciasto: Mąkę przesiać razem z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Umieścić mieszaninę mąki na desce, co dobrze w środku mąki.Dobrze wrzucić jajka do mąki, ręką lub widelcem, złamać żółtka i lekko ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12
Połączyć jajka i mąkę, stopniowo dodając wystarczającą ilość ciepłej wody, aby uzyskać sztywne ciasto.Dobrze zagnieść ciasto, aż będzie gładkie; przykryć ciasto i pozostawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
13
Pokroić ciasto na pół i rozwałkować każdą połowę ciasta na posypanej mąką desce, w bardzo cienki arkusz (o grubości około 1/16 do 1/8 cala).Napełnianie RAVIOLI: upuść około 1 do 1 1/2 łyżeczki nadzienia około 1 1/2 cala od siebie wzdłuż całego ciasta.Gdy arkusz ciasta jest całkowicie usiany kroplami mieszanki wypełniającej, przykryj wypełnienie innym arkuszem ciasta.Używając palców, delikatnie wciśnij ciasto między każdą szczyptę nadzienia, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
14
Ravioli pokroić w kwadraty nożem do ciasta lub bardzo ostrym nożem.Suszenie RAVIOLI: pozostaw ravioli do wyschnięcia na godzinę przed gotowaniem.Gotowanie RAVIOLI: upuść ravioli do 6 do 8 ćwiartek wrzącej, osolonej wody i gotuj przez około 10 do 15 minut, lub aż ciasto będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
15
Ostrożnie wyjąć ugotowane ravioli z garnka skimmerem lub dużą łyżką szczelinową i dobrze odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
SkimmerSkimmer
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
16
Podawać na gorąco i cieszyć się z ulubionym sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn