Ravioli z dyni z Szałwiowo-brązowym sosem maślanym
Ravioli z dyni z Szałwiowo-brązowym sosem maślanym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 262 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziela angielskiego, mielonego cynamonu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym i, Pieczona dynia maślana, kiełbasa i Pastan Orecchiette w sosie szałwiowym z brązowego masła, oraz Dyni I Mascarpone Ravioli Z Brązowym Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść bok wyciąć squash na blasze do pieczenia.
Umieść 1 łyżkę masła w zagłębieniu każdej połowy.
Posypać solą i pieprzem do smaku. Przykryj squasha arkuszem folii aluminiowej umieszczonym na krawędziach.
Piec squash w nagrzanym piekarniku do miękkości i łatwo przebite widelcem, 45 do 65 minut.
Gotowane squash miarka do miski, i zacieru, aż będzie gładka.
Wymieszać w ziele angielskie, gałka muszkatołowa, cynamon, i parmezan, aż dobrze wymieszane. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Napełnij głęboki garnek lekko osoloną wodą i zagotuj.
Aby zrobić ravioli, umieść opakowanie wonton na czystej, płaskiej powierzchni.
Krawędzie pędzla z białkiem jajka.
Umieścić około 1 łyżkę mieszanki squasha w środku wonton. Przykryj drugim opakowaniem wonton. Powtórz z pozostałymi opakowaniami wonton i mieszaniną do squasha, aż wszystkie zostaną użyte.
Upuść ravioli do wrzącej wody i gotować przez 3 do 5 protokół, lub do miękkości.
Wyjąć, odcedzić i ogrzać do przygotowania sosu.
Aby sos, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z szałwią. Nadal gotować i mieszać, aż szałwia jest chrupiące, ale nie rumiane.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Umieść 6 do 8 ravioli na talerzach i skropić sosem.