Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil
Przepis ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, liście bazylii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maine Diver przegrzebki z dynią maślaną, Prosciutto i skórką pomarańczową, Ravioli Z Dyni, oraz Buitoni Butternut Squash Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać prosciutto; gotować do chrupkości. Ostrym nożem pokroić prosciutto na małe kawałki. Odstawić w małej misce.
Gotuj ravioli z dyni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Do prosciutto w misce, dodać pozostałą oliwę z oliwek, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową i sól; ubić trzepaczką do dobrze wymieszane.
W dużej misce do serwowania, wrzucić mieszankę prosciutto z gotowanym ravioli.