Ravioli z dyni z pesto szpinakowym

Ravioli z dyni z pesto szpinakowym
Ravioli z dyni z pesto szpinak może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, orzechy włoskie, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z dyni z pesto z rukoli i suszonymi pomidorami, Ravioli Z Dyni, oraz Ravioli Z Dyni I Szałwii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połówki squasha, ściąć boki w dół, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości. Super. Wyjąć miąższ; wyrzucić skórkę. Miąższ zacieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połącz oregano, pulpę do squasha i masło w dużej misce. Wymieszać 2 uncje (około 1/2 szklanki) sera, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 1/2 mieszanki łyżeczek do squasha do środka każdego opakowania. Zwilżyć brzegi owijki ubitym jajkiem; połączyć 2 przeciwległe rogi. Szczyp krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami, mieszaniną do squasha i jajkiem. Przykryj ravioli luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
RavioliRavioli
MasłoMasło
SerSer
PieprzPieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Umieść czosnek w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać pozostałe 1/2 uncji (około 2 łyżki) sera, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, szpinak, bazylia, i 2 łyżki orzechów włoskich. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej, bulion i sok przez zsyp żywności. Proces aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SerSer
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
BulionBulion
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Umieścić pesto w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
9
Dodaj połowę ravioli; gotować 3 protokół lub aż dokładnie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
10
Usuń ravioli z rowkiem łyżką. Powtórz procedurę z pozostałymi ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
11
Dodaj ravioli do pesto; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż 6 ravioli na każdym z 6 talerzy; posypać każdą porcję 1 łyżeczką orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn