Ravioli z dyni z pesto szpinak może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 352 kalorie, 12g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać bulion warzywny, orzechy włoskie, dyni i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z dyni z pesto z rukoli i suszonymi pomidorami, Ravioli Z Dyni, oraz Ravioli Z Dyni I Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połówki squasha, ściąć boki w dół, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
3
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości. Super. Wyjąć miąższ; wyrzucić skórkę. Miąższ zacieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Połącz oregano, pulpę do squasha i masło w dużej misce. Wymieszać 2 uncje (około 1/2 szklanki) sera, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 1/2 mieszanki łyżeczek do squasha do środka każdego opakowania. Zwilżyć brzegi owijki ubitym jajkiem; połączyć 2 przeciwległe rogi. Szczyp krawędzie razem do uszczelnienia, tworząc trójkąt. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami, mieszaniną do squasha i jajkiem. Przykryj ravioli luźno ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ravioli
Masło
Ser
Pieprz
Nóż Do Obierania
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Umieść czosnek w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Dodać pozostałe 1/2 uncji (około 2 łyżki) sera, Pozostałe 1/8 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, szpinak, bazylia, i 2 łyżki orzechów włoskich. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej, bulion i sok przez zsyp żywności. Proces aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Orzechy Włoskie
Ser
Pieprz
Bazylia
Bulion
Sok
Sól
Olej Do Smażenia
7
Umieścić pesto w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
9
Dodaj połowę ravioli; gotować 3 protokół lub aż dokładnie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
10
Usuń ravioli z rowkiem łyżką. Powtórz procedurę z pozostałymi ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
11
Dodaj ravioli do pesto; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż 6 ravioli na każdym z 6 talerzy; posypać każdą porcję 1 łyżeczką orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Orzechy Włoskie
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny