Ravioli z dyni z chrupiącym Margherita ® Prosciutto

Ravioli z dyni z chrupiącym Margherita ® Prosciutto
Dyniowe Ravioli z chrupiącym Margherita ® Prosciutto to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 777 kalorii. Jeśli masz szałwię, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil, Prosciutto i pieczarkowe Ravioli z bazyliowym sosem maślanym, oraz Chrupiące Pieczone Ravioli.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść orzeszki piniowe na tacy ciastka, umieścić w piekarniku na 5-8 minut w 350 aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Osobno umieść ravioli w dużym garnku z wrzącą wodą, gotuj do instrukcji pakowania, około 8-10 minut. Przesiać z dużym odpływem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Oddzielnie, w sosie patelni, saute oliwy z oliwek, czosnek i grzyby przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodaj Margherita ® Prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
6
Saute aż czosnek i prosciutto są jasnobrązowe następnie dodać Amaretto, pozwalając na płomień / spalić, następnie dodać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Po rozpuszczeniu masła dodać bulion z kurczaka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty. Wyłączyć ogień i dodać upieczone orzechy pinoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
8
Chochle sos na ravioli w daniu makaronu, udekorować świeżą szałwią (może również smażyć liście szałwii na chrupiące do dekoracji).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Szałwiaświeża Szałwia
RavioliRavioli
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn