Ravioli z dyni w brązowym maśle

Ravioli z dyni w brązowym maśle
Przepis Dynia Ravioli w brązowym maśle może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Na 69 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu, Dynia, wonton owijki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Ravioli Z Dyni Z Masłem Szałwiowym Brązowym, Ravioli z dyni z brązowym masłem pieczonym czosnkiem, oraz Ravioli Z Masłem Brązowym.

Instrukcje

1
Do napełniania, w dużym rondlu, na średnim ogniu, roztopić 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj dyni, cebula przepis mix, i bulion; dusić 5 protokół. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina lekko wyschnie. Doprawić do smaku solą i pieprzem i zdjąć z ognia. Wymieszaj ser ricotta, 3 łyżki parmezanu i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Niech ostygnie całkowicie.
4
Umieść 1 łyżeczkę nadzienia z dyni w środku opakowania wonton. Złóż owijkę po przekątnej, tworząc trójkąt. Zwilżyć krawędzie trójkąta do uszczelnienia. Za pomocą widelca naciśnij na złożonej krawędzi. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
5
Umieść ravioli w garnku z wrzącą wodą i gotuj, aż wypłyną na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dobrze spuścić.
7
Na dużej patelni, na średnim ogniu, roztopić Pozostałe 7 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj liście szałwii. Gotować, aż masło zbrązowieje. Ułóż ravioli na półmisku i łyżkę brązowego masła na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
RavioliRavioli
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Posypać 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn