Ravioli Z Dyni Olbrzymiej

Ravioli Z Dyni Olbrzymiej
Gigantyczne ravioli z dyni może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ravioli Z Dyni Olbrzymiej, (Giant i Mini) wakacyjne bułeczki z lasagne z dyni ze szpinakiem, oraz Ravioli Z Dyni.

Instrukcje

1
Wykonaj nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kawałki squasha przekładamy na rozgrzaną patelnię do pieczenia, skropimy oliwą z oliwek i obficie doprawiamy solą i pieprzem. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec, mieszając squash co 20 minut, aż bardzo miękkie, 35 do 45 minut. Ostrożnie łyżka gorącego squasha do robota kuchennego i wirować, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Zeskrobać squasha do dużej miski i ostudzić. Wymieszaj migdały, szałwię, parmezan i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6
Zmontować ravioli: wyłożyć obramowaną patelnię do pieczenia papierem do pieczenia i posypać kaszą manną; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Połóż 1 arkusz makaronu na powierzchni roboczej. Od 2 w. z dala od krótkiego końca, łyżka 2-łyżki. kopiec nadzienia na środku arkusza makaronu; powtórzyć w 4-in. interwały. Wokół kopców nadzienia, umyć makaron z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Umieścić drugi arkusz makaronu nad pierwszym, zaczynając od krótkiego końca i rozluźniając makaron nad nadzieniem, delikatnie wyciskając powietrze i uszczelniając makaron wokół każdego Kopca nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
9
Trim długie boki arkusza makaronu z ciasta koła lub noża, więc arkusz jest 4 w. szeroko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
10
Pokrój ravioli między nadzieniem, aby 4-in. kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
11
Przenieść ravioli do pergaminu wyłożonej patelni i przykryć folią; również zebrać i owinąć resztki makaronu. Kontynuuj kształtowanie ravioli, przerzucanie skrawków zgodnie ze wskazówkami na świeże ciasto makaronowe i układanie jeszcze jednej warstwy pergaminu na pierwszym (dodaj kolejną patelnię w razie potrzeby), aż zużyjesz całe nadzienie; powinieneś mieć 24 do 30 ravioli i może mieć resztki ciasta makaronowego. (Jeśli resztki ciasta staną się zbyt suche, aby je ponownie przetrzeć, pokruszyć w robocie kuchennym i pulsować 1 łyżeczką. woda w czasie do zwilżenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
RavioliRavioli
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Podawać: w rondlu gotować bulion, aż zmniejszy się o jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Dodać masło; zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
14
Rozgrzej piekarnik do 150 i ustaw 8 szerokich talerzy zupy lub obramowane talerze obiadowe w piekarniku do ogrzania. Przynieś 2 duże garnki (8 do 10 qt. każdy) obficie osolonej wody do walcowanego wrzenia i dodać 1 łyżeczkę. oliwa do każdego. Podziel ravioli między garnki, zmniejszyć ciepło tak woda gotuje się delikatnie, i gotować ravioli, od czasu do czasu spychając w dół do wody, tylko do al Dente (test rogu jednego, aby sprawdzić), 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
RavioliRavioli
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
15
Ustaw talerze zupy. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś 3 ravioli z wody na każdą płytkę. Bulion z kadzi na ravioli, posypać natką pietruszki i podawać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
RavioliRavioli
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
ChochlaChochla
16
* Skróty: Kup 2 3/4 lbs. obrane kawałki dyni zamiast całego dyni. Kup semolinę w pieczeniu na dobrze zaopatrzonych rynkach. Zamiast makaronu, kupić około 2 lbs. świeże prześcieradła ravioli lub lasagne z dobrze zaopatrzonego sklepu spożywczego lub włoskich delikatesów lub z freshpasta.com (79$za 16 oz.; 5-lb. minimalne zamówienie). Być może trzeba wyciąć ravioli w nieco innych wymiarach, aby co najmniej 24, i może masz resztki napełniania. Przepis na rosół z kurczaka, zobacz sunset.com/chickenbroth.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
17
Make ahead: Make filling (poprzez krok
18
i wyluzuj przez noc. Wypełnij ravioli (przez krok
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
19
i schłodzić je tak długo, jak 1 dzień, lub zamrozić na patelniach, aż będą twarde, przenieść do worków i zamrozić do 3 tygodni.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn