Ravioli z Cukinią i Grzybami w Sosie Maślanym Truflowym

Ravioli z Cukinią i Grzybami w Sosie Maślanym Truflowym
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj ravioli z cukinią i grzybami w sosie maślanym truflowym. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 2,31 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 23 g białka, 24 g tłuszczu i łącznie 550 kalorii. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i kup masło, czosnek, ravioli z grzybami i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu trzem smakoszom i kucharzom. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 49%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także homara gotowanego na maśle, ravioli z muscade de provence, sos z masłem truflowym, ravioli z dzikimi grzybami z sosem z masłem z orzechów laskowych i ravioli z prosciutto i grzybami z sosem z brązowego masła bazyliowego.

Instrukcje

1
Zagotuj w garnku osoloną wodę. Podczas gdy woda się podgrzewa, rozpuść 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu i smaż czosnek, aż zacznie pachnieć, ale nie będzie brązowy, około 1 minuty. Dodaj plasterki cukinii i gotuj, aż będą miękkie i lekko rumiane, około 10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Około 5 minut od rozpoczęcia gotowania cukinii, wrzuć ravioli z grzybami do wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
RavioliRavioli
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Pozwól im gotować, aż zaczną pływać, około 5 minut; Łyżką cedzakową wyjmij ravioli i dodaj je do cukinii. Rozpuść jeszcze 1 łyżkę masła z ravioli i cukinią i skrop oliwą truflową. Delikatnie wymieszaj ravioli i cukinię, aby dokładnie pokryły się masłem i oliwą truflową, po czym podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
RavioliRavioli
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie wina białe, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, natomiast Chianti to świetne włoskie czerwone wino do cięższych, odważniejszych dań. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Stoltz Organiczne Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się dzięki głębokiemu, bogatemu kolorowi i kwiatowemu aromatowi, co stanowi organiczne wino Columbia Gorge Pinot noir. Wszystko po to, aby wino to albo powitało lata starzenia, albo wypiło się je na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn