Ravioli z brązowym masłem i szałwią
Ravioli z brązowym masłem i szałwią może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 811 kalorii, 33g białka, oraz 43g tłuszczu. Na 2,12 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, sól koszerna, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brązowe masło i szałwia Ravioli, Ravioli Z Brązowym Masłem I Szałwią, oraz Ravioli z brązowym masłem i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż pieni się.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż złoty, 1 do 2 protokół. Zwiększyć ogień do medium, dodać szałwii, i gotować, aż liście włącz chrupiące, o 1 1/2 protokół.
Zdjąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem. Odcedzane ravioli odcedzamy do garnka, dodajemy masło i szałwię i delikatnie podrzucamy.
Dodać 1/2 szklanki parmezanu i wrzucić ponownie. Podzielić na poszczególne miski i top z pozostałym parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetne wybory do Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
![Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva]()
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.