Ravioli z białej fasoli z brązowym masłem z octu balsamicznego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Ravioli z białej fasoli z brązowym masłem z octu balsamicznego. Ten przepis zawiera 4 porcje z 499 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Za 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka octu balsamicznego plus, parmezanu plus 4 łyżki stołowe, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy obejmują Ravioli z brązowego masła z szałwią i balsamicznym, Piersi z kurczaka rozmarynowego, brązowe masło i Ravioli balsamiczne, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem, oraz Ravioli z serem Primosale z redukcją octu balsamicznego i prażonymi migdałami.
Instrukcje
W robocie kuchennym zmiksuj jedną filiżankę ugotowanej białej fasoli z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki octu balsamicznego, startego parmezanu, jajka i pietruszki na gładką masę (około 1 minuty).
Wyjmij do średniej miski i wymieszaj pozostałą filiżankę fasoli. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Rozłóż 1 arkusz makaronu i pokrój na 8 kawałków o wymiarach 3 1/2 cala na 3 1/2 cala.
Umieść 1 1/2 łyżki nadzienia na środku każdego kwadratu i złóż od rogu do rogu, aby utworzyć poduszkę w kształcie trójkąta. Mocno dociśnij krawędź, aby uszczelnić. Kontynuuj z pozostałym makaronem. Powinien dać 32 ravioli. Można je odstawić na blachę do pieczenia w lodówce na 6 godzin, oddzielone ręcznikiem kuchennym.
Zagotuj 6 litrów wody w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli. Wrzuć ravioli do wody i wróć do wrzenia. Lekko zmniejsz ogień i gotuj tuż poniżej wrzenia przez 3 minuty.
W międzyczasie umieść słodkie masło na patelni do smażenia od 10 do 12 cali i gotuj, aż piana opadnie, a masło zacznie się brązowieć. Wyłącz ogień i dodaj pozostałe 1/4 szklanki octu balsamicznego (ostrożnie: rozpryskuje się).
Usuń ravioli z płynu do gotowania za pomocą pająka i umieść na patelni z masłem i octem. Wymieszaj na średnim ogniu i posyp pozostałym serem i natką pietruszki. Podziel na 4 talerze i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
![Ruinart Brut Rose (półbut)]()
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.