Ravioli z białej fasoli z brązowym masłem z octu balsamicznego

Ravioli z białej fasoli z brązowym masłem z octu balsamicznego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj Ravioli z białej fasoli z brązowym masłem z octu balsamicznego. Ten przepis zawiera 4 porcje z 499 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Za 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Mieszanka octu balsamicznego plus, parmezanu plus 4 łyżki stołowe, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest całkiem niezłe. Podobne przepisy obejmują Ravioli z brązowego masła z szałwią i balsamicznym, Piersi z kurczaka rozmarynowego, brązowe masło i Ravioli balsamiczne, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem, oraz Ravioli z serem Primosale z redukcją octu balsamicznego i prażonymi migdałami.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym zmiksuj jedną filiżankę ugotowanej białej fasoli z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1/4 szklanki octu balsamicznego, startego parmezanu, jajka i pietruszki na gładką masę (około 1 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Fasola BiałaFasola Biała
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Wyjmij do średniej miski i wymieszaj pozostałą filiżankę fasoli. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1
Rozłóż 1 arkusz makaronu i pokrój na 8 kawałków o wymiarach 3 1/2 cala na 3 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Umieść 1 1/2 łyżki nadzienia na środku każdego kwadratu i złóż od rogu do rogu, aby utworzyć poduszkę w kształcie trójkąta. Mocno dociśnij krawędź, aby uszczelnić. Kontynuuj z pozostałym makaronem. Powinien dać 32 ravioli. Można je odstawić na blachę do pieczenia w lodówce na 6 godzin, oddzielone ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1
Zagotuj 6 litrów wody w dużym garnku do spaghetti i dodaj 2 łyżki soli. Wrzuć ravioli do wody i wróć do wrzenia. Lekko zmniejsz ogień i gotuj tuż poniżej wrzenia przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
RavioliRavioli
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
W międzyczasie umieść słodkie masło na patelni do smażenia od 10 do 12 cali i gotuj, aż piana opadnie, a masło zacznie się brązowieć. Wyłącz ogień i dodaj pozostałe 1/4 szklanki octu balsamicznego (ostrożnie: rozpryskuje się).
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń ravioli z płynu do gotowania za pomocą pająka i umieść na patelni z masłem i octem. Wymieszaj na średnim ogniu i posyp pozostałym serem i natką pietruszki. Podziel na 4 talerze i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
RavioliRavioli
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ruinart Brut rosé (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 56 dolarów za butelkę.
Ruinart Brut Rose (półbut)
Ruinart Brut Rose (półbut)
* Nastąpiła zmiana opakowania tego wina. Przedstawiona etykieta może nie być otrzymaną etykietą.* Wino ma jaskrawo Pomarańczowo-żółty kolor płatków róży z bardzo delikatnym, obfitym i trwałym musem. Nos charakteryzuje się małymi czerwonymi jagodami, głównie porzeczkami. Na podniebieniu wino jest energiczne i dobrze wyważone. Dobre, świeże, owocowe wino z dobrze zintegrowanymi taninami i nutą przyprawy na długim finiszu.Ruinart Rosé jest produkowany z mieszanki 55% Pinot Noir i 45% Chardonnay z najlepszych ostatnich roczników. Wszystkie owoce pochodzą z winnic premiers crus. Do winogron z winnic estate w Sillery i Brimont (ojczyzna rodowa rodziny Ruinart) dołączają starannie wyselekcjonowane winogrona z innych winnic Premier crus Na Côte de Blancs i Montagne de Reims. Winogrona do Ruinart są wybierane kosz po koszu u źródła i używane są tylko najlepsze premierzy crus.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn