Ravioli, Trzy Sposoby
Ravioli, Three Ways might be just the Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 491 kalorii, 24g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, jajko, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, oraz Neapolitan Ravioli - - - Ravioli All ' Napolitana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ricottę, starty parmezan, 1 jajko, sól i pieprz do smaku. Podziel na dwie oddzielne miski i ustaw aside.In patelnia na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i więdną rukolę (to zajmie tylko około 30-45 sekund.)
Połóż jedną owijkę wonton na powierzchni. Ustaw niewielką ilość (1/2 do 1 łyżeczki) napełniania w środku opakowania. Szczotką do ciast posmaruj 1/2-calowy pasek wzdłuż wszystkich czterech stron opakowania.
Umieść drugą owijkę na górze, zaczynając od środka. Ostrożnie dociskaj pęcherzyki powietrza, ostrożnie dociskając górną owijkę wokół podstawy wypełnienia, a następnie przejdź do krawędzi, wyrównując rogi i lekko naciskając, aby je uszczelnić. Odstawić i powtórzyć z pozostałym nadzieniem i owijkami wonton. (Wykonaj zarówno wersje serowe, jak i rukolowe.) Aby zrobić wersję z żółtka, oddziel jajko, pękając je i wkładając do palców, pozwalając białemu uciec między palcami. Gdy masz tylko żółtko w dłoni, ostrożnie ustaw je na środku owijarki wonton i powtórz powyższy proces uszczelniania. Musisz być ostrożna, ale jak już to opanujesz, będzie dobrze!Po złożeniu ravioli, wrzuć je po cztery na raz do wrzącej wody. Gotować przez 3 minuty, a następnie wyjąć łyżką szczelinową. Oto jak lubię im służyć: Wersja serowa: sos Marinara i starty parmezan
Skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem
Skropić oliwą z oliwek (spróbuj-Boska), posypać solą i pieprzem