Ravioli serowe z dyniowym sosem Alfredo mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 26g białka, oraz 27g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, ząbki czosnku, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ravioli Serowe Z Sosem Dyniowym, Ravioli z sosem pomidorowo-Alfredo, oraz Fasolka szparagowa Alfredo z Ravioli z serem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużej misce ubij mąkę, mleko i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Bulion
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Na dużej patelni podsmaż czosnek na maśle do miękkości. Dodaj mieszankę mleka, ser, dynię, pietruszkę, szałwię i gałkę muszkatołową. Gotuj bez przykrycia na średnim ogniu przez 10-15 minut lub do zgęstnienia, od czasu do czasu mieszając.
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy na Ravioli. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: Głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich toasty i pikantnych odcieni.Smak: uderzenie w usta jest ostre, ale miękkie ze względu na znaczną strukturę garbników, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość jest połączona z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico to kłujące i szorstkie wino, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest teraz gotowy do picia, ale poprawi się jeszcze przez co najmniej pięć lat.Alkohol: 13,5% obj.