Panierowane Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Ta przystawka ma 166 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bułkę tartą, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Ravioli z Ischia - - - ravioli All ' Ischitana, oraz Ravioli Neapolitańskie - - - Ravioli All ' Napolitana podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i odstaw na 10 minut. W płytkiej misce połączyć bułkę tartą i przyprawę. W innej płytkiej misce wlać dressing. Zanurz ravioli w dressingu, a następnie pokryj mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ravioli
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć ravioli sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Ravioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Piec w temperaturze 400° przez 8-9 minut lub aż lekko się zarumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem w robocie kuchennym połącz składniki salsy. Puls przez 15-20 sekund.
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy na Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z nich jest Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Złożony nos wiśni, dojrzałej jeżyny, cassis i ciepłych przypraw, gładkie i okrągłe podniebienie i długie wykończenie. Mieszanka: 95% Sangiovese i 5% Merlot.