Ravioli Panierowane
Panierowane Ravioli może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Ta przystawka ma 166 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, bułkę tartą, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), Ravioli z Ischia - - - ravioli All ' Ischitana, oraz Ravioli Neapolitańskie - - - Ravioli All ' Napolitana podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj ravioli zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i odstaw na 10 minut. W płytkiej misce połączyć bułkę tartą i przyprawę. W innej płytkiej misce wlać dressing. Zanurz ravioli w dressingu, a następnie pokryj mieszaniną okruchów.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć ravioli sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400° przez 8-9 minut lub aż lekko się zarumieni.
Tymczasem w robocie kuchennym połącz składniki salsy. Puls przez 15-20 sekund.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy na Ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z nich jest Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva]()
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Złożony nos wiśni, dojrzałej jeżyny, cassis i ciepłych przypraw, gładkie i okrągłe podniebienie i długie wykończenie. Mieszanka: 95% Sangiovese i 5% Merlot.