Ravioli Nadziewane ricottą (Ravioli di Ricotta)

Ravioli Nadziewane ricottą (Ravioli di Ricotta)
Ravioli z ricottą (Ravioli di Ricotta) może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 821 kalorii. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka soli i pieprzu, ricotta, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Ravioli Z Buraków I Ricotty, Szparagi i Ricotta Ravioli, oraz Ravioli z marchewką i ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć ricotta, gałka muszkatołowa, Skórka z cytryny, Parmigiano-Reggiano, i 1 jajko. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dobrze wymieszać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Usypać mąkę na czystej powierzchni roboczej i stworzyć studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2
Umieść jajka, żółtka i olej (jeśli używasz) na środku. Za pomocą widelca, ubić jajka i olej razem i powoli rozpocząć przeciąganie mąki do mieszaniny jaj. Zagniataj ręcznie, aż wszystkie składniki zostaną dobrze połączone, a ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut. (Alternatywnie, umieścić wszystkie składniki w misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta. Z mikserem na średniej prędkości, zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut.) Zawiń ciasto w folię lub umieść w przykrytej misce i pozostaw w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ustaw maszynę do makaronu i przekręć ją do największego otworu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
4
Odciąć kawałki ciasta o wielkości jajka. Pracując z jednym kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na arkusze o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Ułóż 1 arkusz makaronu płasko na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej i określ w przybliżeniu, gdzie półka jest wzdłuż. Użyj pędzla do ciasta, aby lekko zwilżyć połowę ciasta, a pozostałe jajko lekko ubite wodą. Łyżki nadzienia, po około 2 łyżeczki każda, na połowę mokrej strony ciasta, pozostawiając około 1/2 cala między kopcami. Złóż suchą połowę arkusza wzdłuż, aby pokryć wypełnienie. Naciśnij arkusze makaronu razem, aby uszczelnić krawędzie wokół nadzienia i naciśnij nadmiar powietrza. Użyj krajalnicy lub noża do cięcia poszczególnych ravioli. Jak wyciąć ravioli, umieścić je na talerzu lub blachy do pieczenia posypane mąką, aby zapobiec ich sklejania. Powtórz z pozostałym makaronem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
RavioliRavioli
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Dodać wszystkie ravioli na raz i mieszać kilka razy zanurzyć i oddzielić je. Gotować, Odkryte, w łagodnym wrzenia, aż makaron jest po prostu miękkie do ukąszenia, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
8
Dokładnie odcedzić ravioli i podawać z pożądanym sosem lub serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn