Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym

Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym
Need a przystawka bezglutenowa? Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 11g białka, oraz 18g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ciasto makaronowe, sok z cytryny, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ravioli Z Buraków Nadziewane Ricottą, Kozim Serem I Miętą, Ugotuj książkę: świeże Ricottan i jajko Ravioli z brązowym masłem, oraz Pietruszkowe Ravioli z brązowym sosem maślanym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn