Ravioli Chard Szwajcarski
Swiss Chard Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Ravioli Chard Szwajcarski, Szpinak i Szwajcarski Chard ravioli Nudi na prostym sosie pomidorowym, oraz Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1/4 szklanki wody do wrzenia w dużym garnku.
Dodaj liście chard. Przykryć; gotować do miękkości, ale nadal jasnozielony, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół.
Drenaż. Lekko schłodzić. Wycisnąć do sucha. Drobno posiekać.
Przenieść do dużej miski.
Wymieszać z ricottą, 1/3 szklanki parmezanu, jajkiem, czosnkiem, tymiankiem, solą, rozmarynem i pieprzem.
Wyłożyć blachę do pieczenia folią lub folią; posypać mąką.
Umieścić 1 owijkę gyoza na powierzchni roboczej.
Powierzchnię owijki posmarować odrobiną białka. Łyżka Hojny 1 łyżeczka mieszanki chard do środka opakowania. Wierzch z innym opakowaniem. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Przełożyć na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami, białkiem jajka i mieszanką chard, aby uzyskać łącznie 32 ravioli. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Roztopić masło w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodać szałwię; wymieszać 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, około 4 minut na partię.
Transfer ravioli do dużej płytkiej misce.
Wlać masło szałwiowe na ravioli i wrzucić.
Podawać, w razie potrzeby podając dodatkowo parmezan.