Ratatouille Polenta Bake to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz paprykę, paprykę, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Ratatouille Polenta Bake, Ratatouille z polentą, oraz Bazylia Polenta z Ratatouille.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować cebulę i paprykę na patelni 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z bakłażanem, cukinią, solą i pieprzem. Gotować 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać pomidory, rozbijając łyżką; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Spray Do Gotowania
Papryka
Warzywa
Bakłażan
Pomidor
Cukinia
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
2
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Pokroić polentę w plasterki 1/4 cala. Ułóż plasterki na dnie naczynia, nakładając się i krojąc, aby pasowały tam, gdzie to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
Posypać parmezanem. Łyżka mieszanki warzyw równomiernie na górze.