Ratatouille Indyjskie
Przepis Indian Ratatouille jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka bakłażanów, cukinia, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ratatouille Indyjskie, Ratatouille W Stylu Indyjskim, oraz Ratatouille W Stylu Indyjskim.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać nasiona gorczycy; gotować, aż nasiona przyciemnią i zaczną pękać, o 2 protokół.
Dodaj cebulę, chili i imbir; wymieszać 1 minutę.
Dodać bakłażan i plastry cukinii; wymieszać 5 minut. Przykryć; gotować 5 minut.
Wymieszać w pomidorach i czosnku. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć; gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół.
Wymieszać z miętą i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.