Przepis Indian Ratatouille jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka bakłażanów, cukinia, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ratatouille Indyjskie, Ratatouille W Stylu Indyjskim, oraz Ratatouille W Stylu Indyjskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać nasiona gorczycy; gotować, aż nasiona przyciemnią i zaczną pękać, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Gorczycy
Nasiona
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Wymieszać w pomidorach i czosnku. Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć; gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Pomidor
Czosnek
6
Wymieszać z miętą i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.