Raspberry Pear Crisp
Przepis na chrupiącą gruszkę malinową można zrobić w około 45 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 169 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło ten deser. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka gruszek, szybko gotującego się owsa, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Raspberry Pear Crisp, Chrupiąca gruszka i Malina, oraz Malinowo-Gruszkowo-Granola Crisp.
Instrukcje
Umieść gruszki w 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
W dużej misce wymieszaj płatki owsiane, miód, margarynę, cynamon i gałkę muszkatołową.
Piec bez przykrycia w 350° przez 30-35 minut lub do miękkości gruszek, a mieszanina będzie musująca.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "