Rarebit Smash hamburgery z ziemniakami Pub i sosem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj hamburgerów Rarebit Smash z ziemniakami z pubu i sosem chrzanowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 838 kalorii, 59G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, bekon, ogórki z chleba i masła i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Rarebit Smash hamburgery z ziemniakami Pub i sosem chrzanowym, Grillowane Burgery z sosem chrzanowym, oraz Pub paszteciki (hamburgery) z sosem chrzanowym i rzeżuchą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki obrać, a następnie pokroić w cienkie kliny lub pokroić w 3/4-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i dodaj mżawkę EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać boczek i gotować, aż będzie chrupiący, a następnie odcedzić na papierowym talerzu wyłożonym ręcznikiem.
Dodać ziemniaki do tłuszczu na patelni i doprawić odrobiną soli i dużą ilością pieprzu. Gotować, aż rumiane, 5 do 6 protokół. Przykryć folią i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Zdjąć folię i gotować, aż ostry, 7 do 8 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Śmietanę, szczypiorek, koperek, czosnek, chrzan, 2 łyżki natki pietruszki i pół na pół lub mleko wymieszać w małej misce. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wymieszać wołowinę, sos Worcestershire, sucha musztarda cayenne lub ostry sos i pozostałe 2 łyżki pietruszki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Musztarda W Proszku
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Posypać solą i dużą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Podgrzej żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Posmaruj olejem, a następnie dodaj mieszaninę wołowiny w 4 luźnych kulkach o jednakowej wielkości(nie kształtuj ich rękami). Spłaszczyć szpatułką do 3/4-cala-grube paszteciki. Rozrzucić plastry cebuli na górze i wcisnąć szpatułką. Gotować przez 3 minuty, następnie odwrócić i wcisnąć cebulę do pasztecików. Gotować jeszcze przez 2 minuty. Polać patelnię piwem i położyć ser na pasztecikach. Przykryć i gotować, aż ser topi się, o 1 minutę.