Rapid Ragu
Rapid Ragu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, cheddar, marsalę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Rapid Ragu, Rapid Ragu, oraz Rigatoni z Rapid Ragu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w szerokim, średniej wielkości rondlu i smażyć pancettę, aż zacznie chrupać.
Dodać jagnięcinę rozbijając ją widelcem w patelni bacony, jak brązowieje.
Dodać karmelizowaną cebulę, Marsalę, pomidory, soczewicę i wodę i doprowadzić patelnię do wrzenia.
Dusić ragu przez 20 minut mieszając od czasu do czasu.
Posypać serem przed podaniem, jeśli jest używany.
2 szklanki pokrojonej cebuli (ok. 2 średniej wielkości cebule)
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i podgrzać.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż cebula są głębokie złoty brąz i miękkie, o 25 do 30 protokół. Upewnij się, że używasz delikatnego ciepła i gotować cebulę powoli, aby nie palić. Cebula będzie przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.