Ranczo Deviled Eggs
Ranczo Deviled Eggs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 42 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać szczypiorek, sałatka dressing, Ranch dressing mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj BBQ Ranch Deviled Eggs, Pisklęta-na-ranczo Deviled Eggs, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku umieść jajka w jednej warstwie.
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć jaja o 1 cal.
Podgrzać do wrzenia. Natychmiast zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Umieść jajka w misce z lodowatą wodą; odstawić 10 minut.
Aby usunąć skorupę, złamać ją, dotykając delikatnie całego; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Do średniej miski, wyjąć żółtka; zacieru widelcem. Wymieszać sos, majonez i musztardę w żółtka.
Łyżką lub wymieszać żółtko na połówki białka.
Posypać szczypiorkiem. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut przed podaniem.