Ranch Bison Burger
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Ranch Bison Burger spróbować. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 34g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, jalapeño chile, lowfat ostry cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burger Żubrowy Z Pieczarkami I Cebulą, Zielony Chile Bison Burger, oraz California-Style Bison Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić 2 uncje cheddar w kostkę 1/4 cala; rusztować pozostały 2 uncje cheddar. W misce, połączyć pokrojony w kostkę cheddar, Żubr, jalapeño, skórka, chili w proszku, sól i pieprz. Tworzą bizonmixture na cztery 3/4-cala-grube paszteciki. Płaszcz grill rackor patelni z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim-highheat. Gotować paszteciki 5 minut; flip i top każdy z 1/4 ofgrated cheddar; grill do temperatury wewnętrznej 160 ° f, o 5 minut.
Umieść pattyon dno każdej rolki.
Dekoruj skórką z cebuli, sałatą, marynowanym sosem jalapeño i ranczo, w razie potrzeby. Góra z drugą połową rolki.
*Nie możesz znaleźć żubra w supermarkecie? Wypróbuj Tony Little Body By Bison, dostępne w HSN.com.