Rampa i chorizo Quesadillas
Rampa i chorizo Quesadillas mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Ten przepis służy 2. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 62 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka utwardzonego chorizo, tortille mąki, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ramp Sałatka z cytryną-Ramp Vinaigrette, Chorizo Quesadillas, oraz Chorizo Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać chorizo w 10-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz wytworzy się i chorizo jest rumiany i chrupiący, o 4 protokół.
Przenieść chorizo do dużej miski, pozostawiając wytopiony tłuszcz na patelni.
Powrót do średnio wysokiego ciepła, aż tłuszcz lekko dymi.
Dodaj rampy, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i lekko rumiane, o 2 protokół.
Przenieść do miski z chorizo i wytrzeć patelnię.
Dodać ser do miski z chorizo i ramps i wrzucić z rąk do połączenia.
Rozłóż połowę mieszanki serowej na pół jednej tortilli, pozostawiając niewielką granicę wokół krawędzi. Złożyć tortilla mocno na pół, aby zamknąć ser. Powtórz z pozostałą tortillą.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick lub żeliwnej na średnim ogniu, aż do połysku. Ostrożnie dodać obie złożone tortille na patelni i gotować, potrząsając patelni delikatnie, aż pierwsza strona jest złoty kolor i dmuchany, 1 do 2 protokół. Ostrożnie fip tortille z elastyczną łopatką szczelinową, posypać solą i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor i dmuchane, 1 do 2 minut dłużej.
Przełożyć na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i pozostawić na 1 minutę.
Każdy pokroić na cztery kawałki i podawać
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.