Rainbow Tomato Bruschetta
Rainbow Tomato Bruschetta może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bagietki, jędrne dojrzałe pomidory, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Tęczowa sałatka pomidorowa, Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, oraz Tomato Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 1 sadzoną bagietkę (około 3/4 lb.) ukośnie w plastry o grubości 1/4 cala; ułóż w jednej warstwie na dwóch 14-na 17-calowych blach do pieczenia.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 450 do złotego koloru, 4 do 5 minut.
Ostudzić, następnie ułożyć w koszu lub ułożyć na talerzu.
Opłucz i rdzeń 2 1/3 funtów jędrne dojrzałe pomidory (czerwone, pomarańczowe, żółte i / lub zielone; duże i małe). W przypadku pomidorów o średnicy większej niż 1 cal, cienko pokroić w poprzek; ułożyć w jednej warstwie na obramowanym talerzu. W przypadku mniejszych pomidorów przekrój połowę wzdłuż i rozetrzyj na wierzchu.
Skropić 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia równomiernie na pomidorach; posypać 3 łyżkami posiekanych świeżych ziół, takich jak szczypiorek, liście bazylii i liście cząbru. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać z tostowanymi plastrami bagietki. Kopiec pomidory na plastry do jedzenia.