Rainbow Salad Jell-O® Mold

Rainbow Salad Jell-O® Mold
Tęczowa galaretka sałatkowa może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 156 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę wiśniową, mieszankę limonki, galaretkę pomarańczowo-ananasową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Jell-O Mold, Sparkling Jell-O Mold, oraz JELL-O & Juice Mold.

Instrukcje

1
W osobnych miseczkach wymieszać żelatyny o smaku czarnej wiśni, limonki, pomarańczy i truskawki z 1-1/2 szklankami wrzącej wody i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W osobnych miseczkach przygotować żelatyny o smaku wiśniowym, cytrynowym i pomarańczowo-ananasowym z 1 szklanką wrzącej wody i dodać 1/2 szklanki odparowanego mleka, gdy każde ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj temperaturę pokojową żelatynę o smaku czarnej wiśni do patelni 13x9 cali i przechowuj w lodówce do ostygnięcia. Wykonaj warstwę o smaku wiśniowym, limonkowym, cytrynowym, pomarańczowym, pomarańczowo-ananasowym i Truskawkowym, dzięki czemu każda warstwa ostygnie przed dodaniem następnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn