Rainbow Salad Jell-O® Mold

Rainbow Salad Jell-O® Mold
Tęczowa galaretka sałatkowa może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 156 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę wiśniową, mieszankę limonki, galaretkę pomarańczowo-ananasową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 15%. Podobne przepisy to Jell-O Mold, Sparkling Jell-O Mold, oraz JELL-O & Juice Mold.

Instrukcje

1
W osobnych miseczkach wymieszać żelatyny o smaku czarnej wiśni, limonki, pomarańczy i truskawki z 1-1/2 szklankami wrzącej wody i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
W osobnych miseczkach przygotować żelatyny o smaku wiśniowym, cytrynowym i pomarańczowo-ananasowym z 1 szklanką wrzącej wody i dodać 1/2 szklanki odparowanego mleka, gdy każde ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodaj temperaturę pokojową żelatynę o smaku czarnej wiśni do patelni 13x9 cali i przechowuj w lodówce do ostygnięcia. Wykonaj warstwę o smaku wiśniowym, limonkowym, cytrynowym, pomarańczowym, pomarańczowo-ananasowym i Truskawkowym, dzięki czemu każda warstwa ostygnie przed dodaniem następnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn