Raid-the-fridge rice

Raid-the-fridge rice
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Raid-the-lodówka ryżu spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka ząbka czosnku, grzyb zamknięty kubek, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Whip-round-the-fridge rice, Raid-the-storecupboard side, oraz Nalot Na Spiżarnię: Nachos.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży, nieprzywierający rondel i zalać boczkiem. Smażyć przez kilka minut na średnim ogniu, aż tłuszcz zacznie wychodzić z boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać grzyby, podgrzać trochę, następnie smażyć przez kolejne 3-4 min, aż grzyby będą ugotowane i złociste, a boczek będzie chrupiący. Przechyl na żaroodporną płytę i utrzymuj ciepło w niskim piekarniku lub przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Na tej samej patelni rozgrzać olej, a następnie delikatnie smażyć cebulę przez 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodajemy czosnek i smażymy jeszcze min, a następnie dodajemy ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Wlać bulion, raz wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Schłodzić do delikatnego dusić i gotować przez 10 minut, aż prawie cała ciecz zniknie. W tym momencie ryż będzie trochę niedoszlifowany. Zdejmij ciepło, zamieszaj i przykryj pokrywką (lub dużym talerzem). Pozostawić na 5 minut, aby zakończyć gotowanie we własnej parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Większość sera wymieszać z ryżem, a następnie doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Podawać w miseczkach posypanych boczkiem i pieczarkami, a resztę sera posypać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn