Ragu Grzybowo-warzywne z Fettuccine
Ragu Grzybowo-warzywne z Fettuccine to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz fettuccine, przyprawy, warzywa do zupy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Ragu pomidorowy, warzywny i grzybowy, Jeden garnek Fettuccine z wołowiną Ragu, oraz Duszona Wołowina Ragu Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i odcedzić fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W 10-calowej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i miękkie.
Dodać sos do gotowania, rozmrożone warzywa, włoskie przyprawy, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić około 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Mieszankę grzybową podawać na fettuccine; posypać serem.