Ragu Bolognese
Ragu Bolognese może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis sos. Ten przepis służy 4. Na 5,47 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 81 g tłuszczu, oraz w sumie 1088 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, sól i pieprz, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Ragu Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu o grubym dnie od 6 do 8 litrów rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler, marchew i czosnek i potu na średnim ogniu, aż warzywa są przezroczyste.
Dodać cielęcinę, wieprzowinę, wołowinę i pancettę i wymieszać z warzywami. Brązowy na dużym ogniu, mieszając, aby mięso nie sklejało się. Powinno to zająć od 15 do 20 minut.
Dodać mleko i gotować na wolnym ogniu, aż zredukowane do zera, o 10 protokół.
Dodać pomidory i dusić 15 protokół.
Dodać wino i brodo, doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 do 2 1/2 godziny. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i zdjąć z ognia.