Ragout z warzyw korzeniowych, gruszek i kasztanów
Ragout z warzyw korzeniowych, gruszek i kasztanów jest bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.12 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz tymianek, sól i pieprz, korzeń selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Maślany Ragout Z Warzyw Korzeniowych, Zupa z pieczonych warzyw korzeniowych z dodatkiem brukselki, oraz Zupa z korzenia kasztana i selera.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać korzeń selera i gotować do miękkości, o 6 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć na dużą blachę do pieczenia.
Dodaj rzepy do garnka i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Przenieść do blachy do pieczenia. Powtórz z gruszkami, gotując je przez 2 minuty i przenosząc do blachy do pieczenia.
Dodać buraki do garnka i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Buraki odsączyć i przełożyć na duży talerz.
Lekko ostudzić, następnie obrać i ćwiartować buraki.
Dodać oliwę, a gdy jest gorąco, dodać czosnek, szalotka i tymianek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodać bulion i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, o 5 protokół.
Dodać korzeń selera, rzepy i gruszki, przykryć i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, składając delikatnie kilka razy żaroodporną gumową szpatułką, aż do ogrzania.
Dodać buraki i kasztany, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół. Delikatnie wymieszać z masłem, przelać ragout do miski i podawać.