Ragout Z Grzybami
Mushroom Ragout to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka grzybów, ząbki czosnku, fasola lima, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj ragout z grzybami, Mieszana Ragout Z Grzybami, oraz Ragout grzybowy z polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę cannellini włożyć do średniego garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryj i wyłącz ogrzewanie.
Fasolę odcedzić, następnie wrócić do garnka i dodać marchew, seler, połówki cebuli, całe ząbki czosnku, gałązki pietruszki, tymianek i pieprz. Przykryć wodą o 1 cal. i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać stały gotować na wolnym ogniu i gotować, aż fasola będzie miękka, 1 do 1 1/2 godziny. Wyrzucić warzywa i zioła i niech fasola ostygnie.
Odcedzić, zastrzegając ciecz i odstawić ciecz i fasolę na bok.
Umieść 1 łyżkę. oliwa z oliwek, grzyby i 1 łyżeczka. sól w dużej (nie nieprzywierającej) patelni na dużym ogniu. Gotować, mieszając, aż grzyby przestaną wydzielać płyn i zaczną brązowieć.
Przełożyć do dużej miski.
Na tej samej patelni na średnim ogniu dodaj pozostałe 2 łyżki. oliwa z oliwek i posiekana cebula. Gotować, aż cebula będzie miękka, 3 protokół.
Dodać posiekany czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać ocet i gotować, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki, aż patelnia będzie prawie sucha. Powrót grzyby na patelnię wraz z zarezerwowanej fasoli i 1/4 szklanki zastrzeżone Bean-gotowanie cieczy. Gotować, mieszając, aż dobrze połączone i gorące. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku.
Podawać na gorąco lub na ciepło.