Ragout z białej fasoli z grzankami

Ragout z białej fasoli z grzankami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać białej fasoli Ragout z tostami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 559 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka fasoli cannellini, pomidory koktajlowe, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragout Z Białej Fasoli, Grzyby, biała fasola i Por Ragoût, oraz Kiełbasa, Eskarole i biała fasola Ragout dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę pulsować w maszynce do gotowania, aż drobno posiekane, ale nie puréed (należy mieć około 2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przełożyć do średniej miski.Pulse papryka w procesorze, aż drobno, ale nie puréed (należy mieć około 1 szklanki); dodać do miski i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać mieszankę cebuli (może się rozpuścić) i doprawić solą i pieprzem.Dusić, często mieszając, aż warzywa zostaną całkowicie zmięknięte, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
5
Dodaj drobno starty czosnek i pastę pomidorowąi gotuj, często mieszając, aż pasta pomidorowa zacznie się zmieniać na głęboką czerwień, około 3 minut.Środek 1/2 Puchar soffritto i odstawić;patelnia rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść pozostałe soffrittoto pojemnik i ostudzić całkowicie, odkryte. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
7
W międzyczasie rozgrzać piekarnik do 191°. plastry Rubbread z ciętymi bokami pozostałego goździka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Umieścić chleb na arkuszu do pieczenia i posypać 1 łyżkę parmezanu na eachslice. Tosty, aż ser zacznie brązowieć, o 5 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
ChlebChleb
TostyTosty
9
Ciepło zastrzeżone 1/2 Puchar soffritto i beansin samej patelni na średnim ogniu.Gotować, często mieszając, aż do ogrzania, o 1 minutę. Wymieszać 3 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotuj na wolnym ogniu, skrobając brązowebity, aż płyn lekko zgęstnieje, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj pomidory i pozostały 1 kubekbroth; dusić, aż pomidory będą miękkie, 3-4 protokół. Wymieszać 2 łyżki parmezanu.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
11
Podziel chleb między miski. Top zniektóra mieszanka fasoli i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Dekoruj barwieniem 2 łyżki parmezanu i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
13
W razie potrzeby skropić olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
14
W porcji: 340 kalorii, 13 g tłuszczu, 8 g błonnika
15
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn