Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać białej fasoli Ragout z tostami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 559 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka fasoli cannellini, pomidory koktajlowe, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ragout Z Białej Fasoli, Grzyby, biała fasola i Por Ragoût, oraz Kiełbasa, Eskarole i biała fasola Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę pulsować w maszynce do gotowania, aż drobno posiekane, ale nie puréed (należy mieć około 2 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Przełożyć do średniej miski.Pulse papryka w procesorze, aż drobno, ale nie puréed (należy mieć około 1 szklanki); dodać do miski i dobrze wymieszać.
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać mieszankę cebuli (może się rozpuścić) i doprawić solą i pieprzem.Dusić, często mieszając, aż warzywa zostaną całkowicie zmięknięte, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Cebula
5
Dodaj drobno starty czosnek i pastę pomidorowąi gotuj, często mieszając, aż pasta pomidorowa zacznie się zmieniać na głęboką czerwień, około 3 minut.Środek 1/2 Puchar soffritto i odstawić;patelnia rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przenieść pozostałe soffrittoto pojemnik i ostudzić całkowicie, odkryte. Przykryć i przechowywać w lodówce do 4 dni lub zamrażać do 3 miesięcy.
7
W międzyczasie rozgrzać piekarnik do 191°. plastry Rubbread z ciętymi bokami pozostałego goździka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Umieścić chleb na arkuszu do pieczenia i posypać 1 łyżkę parmezanu na eachslice. Tosty, aż ser zacznie brązowieć, o 5 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Ser
Chleb
Tosty
9
Ciepło zastrzeżone 1/2 Puchar soffritto i beansin samej patelni na średnim ogniu.Gotować, często mieszając, aż do ogrzania, o 1 minutę. Wymieszać 3 szklanki bulionu; doprowadzić do wrzenia. Gotuj na wolnym ogniu, skrobając brązowebity, aż płyn lekko zgęstnieje, 3-4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj pomidory i pozostały 1 kubekbroth; dusić, aż pomidory będą miękkie, 3-4 protokół. Wymieszać 2 łyżki parmezanu.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Parmezan
Pomidor
11
Podziel chleb między miski. Top zniektóra mieszanka fasoli i bulion.