Ragout grzybowy z polentą

Ragout grzybowy z polentą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ragout z grzybami z Polentanem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 256 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.46 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś grubą polentę, butelkowany sos marinara, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polenta z grzybowym Ragoutem, Polenta z pieczarkami dymnymi Ragout, oraz Kremowy ragout z polentą i grzybami.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać grzyby, sól i pieprz. Smażyć, aż grzyby zaczną wydzielać płyn, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
3
Dodaj marinara i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ogrzane choć, o 3 protokół. Trzymaj ciepło.
4
Ustaw stojak 3 cale od źródła ciepła i podgrzewaj brojlery do wysokiej. Wyłożyć patelnię do pieczenia folią; lekko olejową folią. Ułóż polenta na patelni do pieczenia i pieczenia, aż lekko rumiane, 3 do 4 protokół. Obrócić i posypać parmezanem. Broil aż lekko rumiane i gorące, 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PolentaPolenta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Podziel polentę na 4 płytki. Top z ragout grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PolentaPolenta
6
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn