Radicchio posiekana Sałatka z opiekaną ciecierzycą

Radicchio posiekana Sałatka z opiekaną ciecierzycą
Radicchio Chopped Sałatka z tosty ciecierzycy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz prosecco, sól i pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Posiekana Sałatka Frisée i Radicchio, oraz Grillowana Sałatka Radicchio I Romaine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery. Piecz paprykę pod brojlerem lub na otwartym ogniu, obracając, aż zwęglone na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Przenieść pieprz do miski, przykryć talerzem i pozostawić na parze przez 5 minut. Paprykę obrać, posadzić i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pancetta i gotować na małym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj połowę ciecierzycy na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni, aż ciecierzyca są lekko rumiane i lekko chrupiące, 3 do 4 protokół; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą ciecierzycą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
W małej misce połączyć Prosecco z octem, czosnkiem i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
ProseccoProsecco
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Powrót pancetta i ciecierzyca na patelni i rewarm je w piekarniku na 3 protokół. W dużej misce, wrzucić radicchio z rukolą, provolone, pancetta, ciecierzyca i pieczonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
ProvolonProvolon
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Dodaj sos, dobrze wrzucić i podawać na raz.
10
Zrób z wyprzedzeniem: sos sałatkowy i Prosecco można przygotować w Kroku 3 do 4 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
11
Rekomendacja wina: Okrągły, wypełniający usta Pojer e Sandri Spumante Extra Brut Cuve 1993/1994 łagodzi ostre smaki provolone i gorzkiej zieleni w tej sałatce, a jej musująca rozjaśnia teksturę ciecierzycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
ProvolonProvolon
SpumanteSpumante
ZieloniZieloni
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn