Radicchio posiekana Sałatka z opiekaną ciecierzycą

Need a danie główne bezglutenowe? Radicchio posiekana Sałatka z tostami ciecierzycy może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 294 kalorie. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka papryki, soli i pieprzu, prosecco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ciecierzycę, można śledzić to danie główne z Ciasteczka bez alergenów jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Posiekana Sałatka z pieczoną ciecierzycą (moja ulubiona posiekana Sałatka), Posiekana Sałatka Frisée i Radicchio, oraz Grillowana Sałatka Radicchio I Romaine.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Piecz paprykę pod brojlerem lub na otwartym ogniu, obracając, aż zwęglone na całym.
Przenieść pieprz do miski, przykryć talerzem i pozostawić na parze przez 5 minut. Paprykę obrać, posadzić i pokroić w 1/2 cala kostkę.
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać pancetta i gotować na małym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Dodaj połowę ciecierzycy na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni, aż ciecierzyca są lekko rumiane i lekko chrupiące, 3 do 4 protokół; przenieść na talerz. Powtórz z pozostałą ciecierzycą.
W małej misce połączyć Prosecco z octem, czosnkiem i pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Powrót pancetta i ciecierzyca na patelni i rewarm je w piekarniku na 3 protokół. W dużej misce, wrzucić radicchio z rukolą, provolone, pancetta, ciecierzyca i pieczonej czerwonej papryki.
Dodaj sos, dobrze wrzucić i podawać na raz.