Raclette z Farfalle, korniszonami i podsmażoną cebulą
Raclette z Farfalle, Kornichonami i podsmażoną cebulą to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz raclette, farfalle, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farfalle z pomidorami, cebulą i szpinakiem, Farfalle Z Kurczakiem, Pomidorami, Karmelizowaną Cebulą I Kozą C, oraz Farfalle z kurczakiem, pomidorami, karmelizowaną cebulą i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować makaron w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, aż al dente.
Odcedzić przez durszlak i odstawić.
Na patelni rozgrzać oliwę na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, aż będą miękkie i lekko rumiane, o 8 protokół. Makaron ułożyć na 4 miseczki i zalać cebulą.
Odpal brojlery i lekko posmaruj kawałek folii aluminiowej olejem.Ser, skórkę odłożyć do dołu, na folię i umieścić bezpośrednio pod elementem grzejnym. Jak tylko ser się rozpuści i stopi, co powinno zająć około 2 minut, przechylić go nad miską makaronu i zeskrobać ćwierć sera; powtórzyć dla pozostałych trzech misek makaronu.
Posypać korniszonami i podawać; jeść natychmiast, ponieważ ser szybko stygnie.
Alternatywne sery: Spring Hill Reading, Sequatchie Cove Raclette, dowolny szlachetny Raclette lub Szwajcarski cheeseWINE pary: off-dry Chenin Blanc, off-dry Rieslingdodatkowe pary sera: musztarda mielona, ziemniaki, kornichony, karmelizowana cebula
Reprinted with permission from Melt by Stephanie Stiavetti and Garrett McCord, © 2013 Little, Brown and Company