Rachel ' s Crab Imperial
Rachel ' s Crab Imperial jest pescatarian przepis z 10 porcjami. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 11g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 35 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pieprz cayenne, sól i pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crab Imperial, Crab Imperial z Crostini, oraz Olney Inn Imperial Crab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło 9x9-calowe naczynie do pieczenia.
Margarynę roztopić w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj mąkę i gotuj kilka minut, aż bąbelki zaczną ustępować.
Ubij mleko i gotuj na średnim ogniu, aż zgęstnieje. Wymieszać z mięsa krabowego, sos Worcestershire, zielony pieprz, i ubite jajko. Doprawić do smaku solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Gotować, ciągle mieszając, aż będzie dość gęsta. Łyżka do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Bułkę tartą włożyć do miski i skropić roztopionym masłem. Wymieszać, aż bułka tarta będzie równomiernie zwilżona masłem.
Posypać bułkę tartą równomiernie na mieszaninie kraba.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka się ujędrni, a bułka tarta będzie złotobrązowa, 10 do 15 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.