Rabarbarowo-Truskawkowa Kruszonka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki Rabarbarowo-truskawkowej. Ten przepis służy 9 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kokosa, spread truskawek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kruszonka Truskawkowo-Rabarbarowa, Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa, oraz Truskawkowa Kruszonka Rabarbarowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 Składniki (mąka z brązowym cukrem) połączyć w średniej misce; pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę.
Połączyć rabarbar, 2/3 szklanki cukru granulowanego, i skrobia kukurydziana w dużej misce, podrzucając do herbu. Łyżka mieszanki rabarbaru do 11 x 7-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Truskawki rozprowadzić łyżkami na mieszaninie rabarbaru; posypać mieszanką owsa.
Piec w 375 przez 40 minut lub aż zbrązowieje i bąbelki.