Rabarbarowo-Brzoskwiniowa Chrupiąca
Rabarbarowo-brzoskwiniowy chrupiący może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 18 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinię, rabarbar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brzoskwiniowo-Rabarbarowy Chrupiący, Brzoskwinia Rabarbarowa Chrupiąca, oraz Brzoskwinia Rabarbarowa Chrupiąca podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać rabarbar, brzoskwinię, biały cukier i 1/4 szklanki mąki, aż do równomiernego połączenia; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia i rozprowadzić na równą warstwę.
W osobnej misce wymieszać brązowy cukier, szybki owies i 1 1/2 szklanki mąki.
Masło pokroić w mieszaninę mąki za pomocą noża lub blendera do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy; posypać równomiernie mieszaniną rabarbaru i brzoskwini.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do złotego koloru na wierzchu, około 45 minut.