Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem

Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, śmietanę i Creme fraîche, mielone goździki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rabarbar z jagodami i kandyzowanym imbirem, Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, oraz Sernik Z Białą Czekoladą I Imbirem, Kruchy Imbir I Rabarbar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć rabarbar, odciąć końce łodyg, a następnie pokroić je w poprzek na 1/2-calowe kawałki. Jeśli łodygi są bardzo grube, najpierw przekrój je wzdłuż o połowę. Wymieszać z cukrem, tapioka, sok pomarańczowy, Skórka, i goździki. Ułóż w 8 x 10-calowe danie gratin i odstawić podczas rozgrzać piekarnik do 204°. przykryć folią i piec, aż owoce będą miękkie po przekłuciu nożem, 35 do 45 protokół.
Tymczasem, jeśli używasz truskawek, opłucz je szybko, a następnie pokrój grubo. Zanurz morwy na krótko w wodzie i usuń wszelkie łodygi. Po zakończeniu rabarbaru wyjmij go z piekarnika, rozrzuć jagody na górze i odstaw z kawałkiem folii umieszczonym luźno na górze. Ciepło rabarbaru otworzy smak jagód, lekko je gotując.
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej, udekorowane śmietaną i crème fraîche ubitą razem, aż się powieją i kandyzowanym imbirem.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Deborah Madison wegetariańskie gotowanie dla wszystkich i pikantny sposób, każdy zdobył Nagrodę IACP Julia Child Cookbook of the Year. Wegetariańska kuchnia dla każdego otrzymała również Nagrodę Jamesa Bearda, podobnie jak lokalne smaki, jej najnowsza Książka. Jest także autorką nominowanej do Nagrody Jamesa Bearda This Can ' t Be tofu! i książka kucharska Greens, która jest teraz klasykiem. Mieszka w Galisteo w Nowym Meksyku.