Rabarbar Wołowy

Rabarbar Wołowy
Wołowina rabarbarowa wymaga z grubsza 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 45g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest idealny do Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i weź wodę, rabarbar, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 67%. Podobne przepisy to Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy się, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Truskawkowe ciasto jogurtowe z rabarbarem z sosem truskawkowo-rabarbarowym.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku brązowa wołowina na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń mięso z patelni odcedź wszystkie oprócz 2 łyżek stołowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podsmaż cebulę, aż lekko się zrumieni. Zwróć mięso na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj szafran, bulion, wodę, sok z cytryny, pietruszkę, miętę, sól i pieprz; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
SzafranSzafran
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodaj rabarbar podczas ostatnich 15 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
7
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn