Rabarbar Wołowy
Wołowina rabarbarowa wymaga z grubsza 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Za $1.97 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 45g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest idealny do Dzień Matki. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i weź wodę, rabarbar, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sól, możesz podążać za tym daniem głównym z Przepis Na Obroty Jabłek jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 67%. Podobne przepisy to Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy się, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Truskawkowe ciasto jogurtowe z rabarbarem z sosem truskawkowo-rabarbarowym.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku brązowa wołowina na maśle.
Usuń mięso z patelni odcedź wszystkie oprócz 2 łyżek stołowych.
Podsmaż cebulę, aż lekko się zrumieni. Zwróć mięso na patelnię.
Dodaj szafran, bulion, wodę, sok z cytryny, pietruszkę, miętę, sól i pieprz; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę.
Dodaj rabarbar podczas ostatnich 15 minut gotowania.